Wilt u meer weten?

Bel 010 - 737 05 50 of mail naar info@maxice.nl

Over ons

Kinderdagverblijf maXice B.V. opende haar deuren in 2011 en is sindsdien uitgegroeid tot twee locaties beiden gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het hoofdkantoor maXice D’Care B.V. is gevestigd aan de wormerhoek 2 en onze locatie kinderdagverblijf maXice B.V. is gevestigd aan de kerklaan 26.

Kinderdagverblijf maXice B.V. en maXice D’Care B.V. zijn jonge organisaties die goed inspelen op de veranderingen in de hedendaagse samenleving. Dit doen wij door ons flexibel op te stellen en goede kwaliteit te leveren want naast reguliere opvang bieden wij ook flexibele opvang aan.

Werkt u op onregelmatige werktijden en heeft u behoefte aan opvang die hier naadloos bij aansluit dan kunt u bij ons terecht. Op onze website leest u meer over de vele diensten en mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Heb je vragen, neem dan contact op!

Meer over maXice

Vestigingen

Kinderdagverblijf maXice en maXice D’Care zijn beiden gevestigd in Capelle aan den IJssel. De kinderen hebben binnen ons kinderdagverblijf de kans om vaardigheden te oefenen, zoals het aangaan van vriendschappen, het oplossen van conflicten en het leren omgaan met verantwoordelijkheden.

Missie en Visie

Wij bieden kwalitatief hoogstaande en pedagogisch verantwoorde kinderopvang aan de kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar. De opvang vindt plaats in een veilige en uitdagende speel- en leeromgeving waarbij ruimte voor ontwikkeling en de eigenheid van het kind centraal staan. Een uitstekende relatie met de klant is voor ons vanzelfsprekend.

Kwaliteit

Het kinderdagverblijf staat voor kwalitatieve kinderopvang. Wij staan geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang. Jaarlijks worden wij zowel door de GGD als brandweer geïnspecteerd. Wij streven ernaar om voortdurende kwaliteitsverbetering te kunnen waarborgen zodat klanten met plezier naar ons toe komen. Daarom hanteren wij algemene hygiëne/gezondheid en veiligheidsrichtlijnen.